Naujienos



Koncentratai, dažai pigmentai modifikatoriai - gamintojas CROMEX S.A.


Bendrovė CROMEX S.A. (www.cromex.com.br) yra pirmaujanti  koncentratų gamintoja Brazilijoje. Daugiau nei 30 metų, įmonė eksportuoja savo produkciją į daugiau nei 60 šalių, Šiaurės ir Pietų Amerikas, Vakarų ir Rytų Europą, taip pat ir į kitus regionus.


Būstinė CROMEX S.A. yra įsikūrusi San Paule, kur gaminami spalvų ir pagal individualius užsakymus koncentratai. Baltos ir juodos spalvos dažikliai bei priedai gaminami naujoje modernioje gamykloje Bahia. Per metus pagamina 132,000,000 tonų koncentratų bei kitų mišinių (modifikatorių).
Sertifikatai ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 parodo CROMEX S.A. rūpinimąsi aplinka, tinkamai reaguoja į iššūkius, lieka stabili ir žvelgia optimistiškai į ateitį.

Portfelis CROMEX S.A. apima platų spalvotų dažų ir priedų, naudojamų 18 skirtingų segmentų plastiko pramonėje, pvz kaip žaislai, viršelių ir pakuočių gamyba skirtingų rūšių produktų (maisto, gėrimų, kosmetikos, valymo priemonės), civilinės inžinerijos, automobilių pramonei ir žemės ūkyje. Plastikų priedai perteikia skirtingas savybes (antiblokavimo, „anti-static“, šviesos stabilizatorius ir daugelis kitų).


 CROMEX S.A. įsipareigojimas:

Teikti klientams technologiškai pažangius produktus, kurie yra sukuriami aukštos kvalifikacijos bendrovės laboratorijose.
Bendrovė CROMEX S.A.  yra žinoma dėl savo įsipareigojimų kompetencijos ir stiprios partnerystės, rodo, kad, pavyzdžiui, būti lyderiu reiškia, kad ne tik naujoves, bet ir būti atsakingais ir atsidavusiais savo darbui.